Kall Måndag

Som jag trodde så skulle United göra en stormatch och vinna detta. 3-1 resultatet var ju också en bra gissning. Sen måste jag ju säga att jag är mycket besviken på mig själv. Hur kan jag säga att jag är säker på United vinst men sen inte spela den som en singel, när oddset är hela 2,75….. istället hade jag den tillsammans med egypten 1/1 (halvtid/fulltid).  Några lyckade tripplar och fyrlingar gjorde att jag testade det igen. Mycket dumt. Dock var turen inte på min sida. Mallorca hade jag som den sista matchen i en fyrling. Vid ledning 0-1 missade man straff  för att senare torska med 2-1 mot jumbon! Men det var väl bara en sån dag helt enkelt.  

Resultatet igår blev således inte så bra. Hade jag däremot singlat alla matcher hade jag slutat på plus. Man lär sig av sina misstag och igår var helt klart min sämsta speldag.

Idag finns det inte så mycket att reparera skadan med. så jag struntar helt i denna kalla måndagen och väntar på varmare dagar!


5,184 Kommentarer på “Kall Måndag”


    Fatal error: Allowed memory size of 54525952 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /mounted-storage/home85/sub001/sc45554-PGXF/sub.bettingbloggen.com/kepp/wp-includes/classes.php on line 978