Hej igen!

Ledsen, det har inte blivit mycket spelande den sista tiden. Några spel i lördags från mobilen som jag inte haft tid att lägga upp på bloggen. de ska komma upp ikväll, lovar! hatar att inte kunna lägga upp innan spelstopp men ibland måste de bli så. känns kanske inte helt trovärdigt. Men glöm inte att jag har denna bloggen för min egen skull och lägger således upp alla spel.  

Så, till dagens matcher..

Aston Villa möter ett för dagen urstarkt Manchester United. Jag tror på följade spel i matchen:

Unitedvinst till  1,85 @ Unibet  -  Kan inte sluta göra mål. Försvarsspelet ser återigen starkt ut även om ferdinand och vidic saknas idag. Anfallsspelet är för dagen oklanderligt. Variation, bredd, speed – allt sitter, precis som det ofta gör andra delen av säsongen. Även om Villa är de laget som har släppt in minst mål i ligan så kommer detta bli för svårt idag. O´neil har även sagt att man satsar på försvarsspelet och snabba omställningar ikväll. Det passar united som handen i handsken, enligt min mening. Kreativiteten som finns på mittfältet och rooneys otroliga rörlighet över hela planen, i kombination med det enorma självförtroende som finns i laget, kommer göra det svårt för Villas försvar. Jag tror stenhårt på en 2a.

United över 6,5 hörnor till 1,83 @ Unibet  -  Hur ska denna inte gå in. United kommer pressa på. Rooney kommer komma till många avslut. Nani och Valencia som båda gillar att utmana sin gubbe och slå inlägg kommer ensamma sätta detta spelet. jag tycker att linan ligger för lågt för att inte tycka att detta är ett bjudodds. All in någon?

United över 19,5 bookingpoints till 1,90 @ Unibet  -  Vi är inne på andra delen av säsongen, tiden då United sätter fart. såväl fotbollsmässigt som motiveringsmässigt. Det är bara vinster som räknas och vi vet att i de stora matcherna handlar det för Uniteds del om att sätta sig i respekt tidigt. Inte minst Scholes kan vittna om detta. Dessutom har Villa flera spelare med bra speed som absolut kan hota. Unitedledning 0-1 i 90:e minuten och VDS varnas för maskning, varför inte!?

Där har ni mina spel ikväll! Jag tror även på Inter, Tottenham och att Hull minst kryssar mot Blackburn ikväll till anständiga 1,94

Inläggets spel
Datum
Sport / Speltyp / Spelarlag
Spel
Insats
Odds
Resultat
2010-02-10
Aston villa - United
Ö19,5
500.00
1.90
2010-02-10
Aston Villa - Manchester United
ö6,5
500.00
1.83
2010-02-10
Trippel: Klicka för mer info
500.00
6.28
2010-02-10
Fyrling: Klicka för mer info
500.00
27.00

4,539 Kommentarer på “Hej igen!”